Настройки шрифта
По умолчаниюArialTimes New Roman
Межбуквенное расстояние
По умолчаниюБольшоеОгромное
Вверх

Праўда смачна

1347
0
26/12/2019 19:43

Бульбяная кішка з'явілася ў нацыянальнай кухні ў ХІХ стагоддзі з распаўсюджаннем бульбы, якую ў Беларусі называюць "другім хлебам".... Читать дальше

887
0
20/12/2019 14:49

Лазанкi з сырам Читать дальше

2027
0
11/12/2019 20:50

Жадаем адразу папярэдзiць: калдуны — гэта не дранiкi з мясам. Здзiỳлены?... Читать дальше

2524
0
04/12/2019 20:51

Традыцыйная беларуская, польская і літоўская страва, вядомая з “саскіх” (саксонскіх) часоў, ад сярэдзіны XVIII ст. Читать дальше

3425
0
26/11/2019 16:32

Камы - бульбяныя шарыкi з салам Читать дальше

1804
0
25/09/2019 20:22

Бігас — традыцыйная для польскай, літоўскай і беларускай кухні страва.... Читать дальше

3620
0
18/09/2019 17:07

Пызы ỳяỳляюць сабой пышкi, прыгатаваныя з тварагу, бульбы i начынкi, "душы", з мяснога фаршу. Читать дальше

1754
0
28/06/2019 14:58

Насмачнейшая бульбяная запяканка са шкварачкамі ў чугунку Читать дальше

3763
0
20/06/2019 17:44

Основай для смажанак звычайна служаць адварная бульба ці пышнае дражджавое цеста. У якасці начынкі выкарыстоўваюць грудзінку, каўбаску, свежую гародніну, саленыя... Читать дальше

2269
0
17/06/2019 19:15

Пячыста з грыбной падліўкай Читать дальше

2175
0
05/06/2019 18:33

Спрабуйце жур з духмяным хлебам. Смачна есці! Читать дальше

3710
0
29/05/2019 20:00

Гэта блінцы з варэннем, ягадамі, тварагом, мясам, грыбамі і іншымі інгрэдыентамі. Традыцыйны рэцэпт быў запісаны ў адной з этнаграфічных экспедыцый... Читать дальше